Örömmel értesítjük Önöket, hogy „teledermatológiai”, azaz  távbőrgyógyászati szolgáltatásunk elindult.

A magyar fejlesztésű rendszer célja, hogy a koronavírus járvány alatt a páciensek a  személyes orvos-beteg találkozást kerülve INGYENES ONLINE bőrgyógyászati ellátáshoz is jussanak az ÁLLAMILAG FINANSZÍROZOTT  ELLÁTÁS keretében.

A MedInnoScan mobiltelefon alkalmazás segítségével a páciensek  bőrtünetükről készíthetnek képeket, melyet szöveges megjegyzéssel kiegészítve, TAJ-számuk megadását követően  továbbíthatnak a bőrgyógyászati szakrendelésünk felé.  A diagnózist és az ellátást legkésőbb három napon belül emailben  megkapják. A MedInnoScan applikációnak köszönhetően minimalizálható a Covid-19 vírusfertőzés és ‑terjesztés  kockázata.

Az applikáció kutatásra szóló, az Országos Gyógyszerészeti és  Élelmezés-egészségügyi Intézet által kiadott engedéllyel rendelkezik, és ennek megfelelően a megfelelő adatvédelmi  intézkedések, mint például titkosítás, már eleve bele vannak építve. Így a teledermatológiai applikáció a betegek számára nemcsak gyors és kényelmes, hanem a hatályos adatvédelmi követelményeknek is maradéktalanul megfelel. Szeretnénk megköszönni Pácienseinknek az eddigi bizalmat és hogy  szolgáltatásunkkal hozzájárulhattunk az Önök egészségéhez!