Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ a mai napon kelt határozata alapján megerősítette, hogy valamennyi fekvőbeteg ellátó egészségügyi intézményben szigorú látogatási tilalom került elrendelésre.

A fentiekre és a járvány gyors terjedésére tekintettel, valamint arra, hogy a kórházunkban a Covid – járvány elleni védekezés lépéseként újabb átszervezések és költözések történnek, az eddig kiadott egyedi látogatási engedélyeket 2020. november 12-től visszavonjuk.

Természetesen az Eütv 11.§ (3)-(6) bekezdéseiben foglalt kapcsolattartási lehetőségek továbbra is elérhetőek az alábbiak alapján:

  • a súlyos állapotú, végstádiumú betegek esetében az általa megjelölt személy,
  • kiskorú beteg esetében szülője, törvényes képviselője illetve az általuk megjelölt személy,
  • szülőnő vonatkozásában az általa megjelölt nagykorú személy

részére a beteg melletti tartózkodást folyamatosan biztosítanunk kell.

Az intézetbe történő belépéskor a szájmaszk használata továbbra is kötelező!

Az egyéb, a fent részletezett, Eütv által nem nevesített esetekben újabb egyedi kérelem beadása szükséges, melynek méltányosság keretében kell elbírálnunk.

A kérelmet a e-mail címre kérjük küldeni, ebben megjelölni a beteg nevét, az Őt ápoló osztályt illetve a látogatási engedélyt kérő nevét.

A betegek részére küldött csomagokat a korábban kiadott tájékoztatás alapján munkatársaink a beléptető ponton átveszik és a betegek részére eljuttatják. Megértésüket és együttműködésüket kérjük és köszönjük, vigyázzunk egymásra!