Osztályvezető főorvos: Dr. Dombi Imre

Központi telefonszám: 06 /54/ 507 534


Pathológia Osztály
TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Hozzátartozó!

Engedje meg, hogy őszinte részvétünket fejezzük ki hozzátartozója elvesztése miatt!

A gyorsabb ügyintézés érdekében a Pathologiai Osztály a következőkről szeretné Önt tájékoztatni. A halotti ügyek intézése a Pathologiai Osztály épületében történik, amely a főbejáraton keresztül az új műtéti tömb mögött érhető el. A tájékozódást felvilágosító tábla „Hozzátartozói bejárat” segíti.

Ügyintézés: hétfőtől – péntekig, 8:00-12:00 között (munkaszüneti és ünnepnapokon zárva)

Elérhetőség: 06/52-507-534-es telefonszám (Pathologiai Osztály Iroda)

Az ön teendői:

  • hagyományos koporsós, vagy hamvasztásos temetés esetén is alsó és felsőruházatot kell behozni, melyet legkésőbb a tervezett kiszállítási időpont előtti munkanapon a fent leírt időpontban a boncmester részére személyesen eljuttatni és tételesen átadni szíveskedjen!
  • A szükséges adategyeztetés miatt kérjük az Ön és az elhunyt személyi igazolványát és lakcím kártyáját, valamint az anyakönyvvezetőnél a folyamat megkönnyítése céljából az alábbi dokumentumokat is magukkal hozni:
    • elhunyt születési anyakönyvi kivonat,
    • ha volt házastársa akkor a házassági anyakönyvi kivonat,
    • amennyiben az elhunyt özvegy volt, akkor az elhunyt házastárs halotti anyakönyvi kivonatát.

A haláleset anyakönyvezése (Halotti anyakönyvi kivonat) a haláleset helye szerinti illetékes anyakönyvvezetőnél történik. (4100 Berettyóújfalu, Dózsa György út 17-19.)

A kitöltött Halottvizsgálati bizonyítványt a Pathologiai Osztály ügyintézőjétől veheti át, melyet majd az Ön által választott temetkezési szolgáltatónak kell átadnia.

Az elhunyt kezelés díjtételei: Hűtési díj 34 OOO Ft (14. naptári nap utáni szállítás esetén +500 Ft/nap),

Halottelőkészítési díj: 24 OOO Ft.

Intézeten kívüli elhunyt hűtési díja 2000 Ft/nap, Halottkezelési díj 40 OOO Ft. A díjak befizetése a boncmester részére készpénzben történik, számla ellenében.

Kórházunk temetkezési szolgáltatást nem végez és nem is végezhet, ezzel kapcsolatosan semmilyen tájékoztatást nem áll módunkban adni.

A Kórház Vezetése nevében, tisztelettel:

Berettyóújfalu, 2022. december 01.

Dr. Dombi Imre
Pathologiai Osztály
osztályvezető főorvos