A hosszas betegségből gyógyuló gyerekek egyik nagy kihívása, hogy lépést tudjanak tartani az iskolai tananyaggal és az őket visszaváró osztálytársaikkal.



A KórházSuli azért jött létre, hogy kortárs segítők (középiskolások és egyetemisták) támogatásával egyedi képzési rendszerben segítse a beteg gyerekek oktatási- és szociális rehabilitációját.

A KórházSuli Alapítvány több éves tapasztalataival a Koronavírus okozta járványhelyzet idején a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház szakdolgozói részére felajánlotta segítségét, hogy egyrészt önkéntes egyetemisták bevonásával segíti a gyermekek otthoni tanulását, másrészt az online tanuláshoz internet elérhetőséggel informatikai eszközöket (tabletek) biztosít. Az informatikai eszközök megérkeztek a gyerekekhez, akiket az otthonukban egyetemisták távoktatás formájában segítenek a tanulásban.

Az egyetemistáknak a tanulásban való segítséget, a KórházSuli Alapítvány minden kedves Munkatársának pedig a támogatást és a szervezés lebonyolításában való segítséget megköszönjük.

Köszönettel a Kórház Vezetősége