Álláshirdetések a Grófi Tisza István Kórház Berettyóújfaluban

A Kormány 45/2020. (III. 14.) Korm. rendelete értelmében, ha az  egészségügyi dolgozó működési nyilvántartásának érvényességi ideje 2020. március 11-ét követően, a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt jár le, a  nyilvántartás érvényességi ideje 2020. március 15-től a  veszélyhelyzet lejártát követő 90 nappal meghosszabbodik.


A jogszabály vonatkozik minden, a veszélyhelyzet időtartama alatt lejáró működési nyilvántartásra, ezért a rendelkezést ezen működési nyilvántartások időtartamának megállapításánál figyelembe kell venni akkor is, ha az adott egészségügyi dolgozó működési nyilvántartása a nyilvántartás érvényességi idejének meghosszabbítására vonatkozó külön rendelkezést nem tartalmaz. Az egészségügyi dolgozó a működési nyilvántartás érvényességi idejének a rendelet alapján történt meghosszabbítása időtartama alatt egészségügyi tevékenységvégzésre jogosult. 

A 2020. március 11-ét követően lejárt (lejáró), azonban a kormányrendelet hatályba lépését megelőzően már megújított nyilvántartások érvényességi idejét nem érinti a fent hivatkozott meghosszabbítás, azok a lejárattól számított 5 évig érvényesek.  

A működési nyilvántartással kapcsolatos kérelmek feldolgozása a veszélyhelyzet időtartama alatt is folyamatos.

A veszélyhelyzet időtartama alatt a kérelmek a postai úton kívül e-mailben, az  e-mail címen is előterjeszthetők. Az e-mailben megküldött kérelmeket is kizárólag aláírva, a szükséges mellékletekkel együttesen fogadjuk el. Kérjük ezért, hogy a kitöltött kérelmet nyomtassa ki, írja alá, csatolja hozzá a kérelem pozitív elbírálásához szükséges mellékleteket és szkennelést követően küldje meg a fenti e-mail címünkre. A hiányos kérelmeket visszaküldjük.

A személyes ügyfélszolgálat zárva tartására tekintettel a kérelmek személyesen nem nyújthatók be.

Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi dolgozó a kötelező elméleti továbbképzését a 11/2020. (III.14.) EMMI rendelet értelmében 2021. december 31-ig távoktatás keretében is megtartható továbbképzéssel is teljesítheti.

Tisztelettel:

ÁEEK EFF Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztály