A Tama-Hungary az előző években is több alkalommal a betegellátás színvonalát növelő eszközök (pl. bilirubinmérő), illetve a betegek jobb komfortérzetét szolgáló berendezések (légkondicionálók a gyermekosztályra) beszerzését támogatta kórházunkban.

2020. tavaszán a COVID-19 járvány kezdete új kihívások elé állította az egészségügyet, így a védekezés eszközeinek beszerzésére fordítottak 5 millió forintot (ózongenerátorok, egyéni védőeszközök). Az elhúzódó járványhelyzet miatt karácsony előtt a Tama dolgozói is összefogtak és gyűjtést kezdtek az első fronton dolgozó egészségügyi dolgozók számára.

Az ünnepek előtt nagyobb mennyiségű üdítővel, energiaitallal, édességekkel tették könnyebbé szakdolgozók és orvosok munkanapjait. Az elmúlt másfél év extra erőfeszítései nagy kitartást és fegyelmet kívánt az egészségügyben dolgozóktól. Ezért idén, a Tama-Hungary társadalmi felelősségvállalási programjának keretén belül a kórházi dolgozók rekreációját tűzte ki célul.

Adományukkal olyan pihenőszoba kialakításához járultak hozzá, ahol az egészségügyi személyzet tagjai felfrissülhetnek, feltöltődhetnek kicsit mielőtt újra a gyógyítás, betegápolás 24 órás elfoglaltsága várna rájuk. Két relaxációs, teljes testet masszírozó fotelt, 2 Philips darálós kávéfőzőt és 2 teafőzőt ajánlottak fel, valamint „kezdőcsomagnak” hozzá sok-sok kávét, teát, cukrot, üdítőket, édességeket – közel 1,5 millió forint értékben.

A felajánlást az intézet minden dolgozója nevében köszönjük.

A kórház Vezetősége