Tisztelt Betegeink!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott utasítás alapján „2020. március 16-tól a tervezett (előjegyzett) egészségügyi ellátás csak abban az esetben kerülhet elvégzésre, ha arra sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerül sor”. Az előjegyzett betegeinket igyekszünk kiértesíteni személyesen is, és ezen a módon is.

A Minisztérium utasítása egyaránt vonatkozik a járó és a fekvőbeteg ellátásra is, így a kórházi felvételt igénylő, de halasztható kezelések (műtétek, kivizsgálások) sem végezhetők el, valamint a szakrendelések és gondozók, valamint a népegészségügyi szűrést végző egységeink sem fogadhatnak előjegyzett betegeket.

Tájékoztatjuk továbbá az Intézményünkbe érkezőket, hogy hamarosan kizárólag egy helyen, a Rendelőintézet főbejáratán lehet belépni, ahol egy „előszűrő pontot” fogunk kialakítani, hogy az esetlegesen fertőzött betegeket már a belépéskor ki tudjuk szűrni. Ez a biztonsági intézkedés a Kórházba belépés idejét meg fogja növelni, emiatt kérjük mindenki türelmét!

Kérjük betegeink megértését és együttműködését!

Köszönettel: a Gróf Tisza István Kórház vezetőtestülete és munkatársai