Tájékoztatjuk, hogy a vakcinainfo.gov.hu oltási regisztrációs felülete módosításra került, biztosítva a Magyarországon élő külföldiek jelentkezését is. A módosítás alapján TAJ szám nélküli regisztrációra is lehetőség nyílt.

A védőoltást a Magyarországon élő külföldiekkel kezdik, a külföldön élő magyarok oltására csak később kerül sor. A Magyarországon élő külföldiek oltása május második felében kezdődhet.

  • A TAJ számmal nem rendelkező Magyarországon élő külföldieknek a regisztráció során szükséges megadniuk a nevet, az életkort, az e-mail címet, a telefonszámot és az értesítési címet. Tartózkodási engedéllyel rendelkező személyek esetében a tartózkodási engedély számát vagy a személyazonosító számát, továbbá az útlevél vagy személyazonosító igazolvány okmányazonosítóját.
  • A TAJ számmal nem rendelkező külföldön élő és külhoni magyar állampolgárok a regisztráció során kötelesek megadni a név, életkor, e-mail cím és telefonszám mellett a személyazonosító számukat vagy magyar útlevelük okmányazonosítóját, a személyazonosító igazolvány okmányazonosítóját, a védettségi igazolvány kívánt kézbesítési címét.

Regisztráció:

https://vakcinainfo.gov.hu/registration

A vonatkozó Korm. rendelet elérési linkje:

https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/6c76636a5dbfbe4126b6957c432065bfb5894271/megtekintes

Gróf Tisza István Kórház
vezetősége